17 december 2013

December

December: från adventspyssel till nyårspartaj av Jens Linder och Johanna Westman vill göra december till en månad full att pyssel och matlagning. Jag tycker det är trevligt att de tar hela månaden i sitt grepp och inte enbart julen.

Det jag gör mest med denna bok är att titta på bilderna. Jag är väldigt förtjust i collagestil och här drunknar sidorna i inklippta bokmärken, dekorationer och andra roliga bilder. För mig som vegetarian är det alldeles för mycket kött, men det finns även en del vegetariskt och sötsakerna ser väldigt goda ut. Jag har siktat in mig på att göra granola, att ge bort i julklapp.

Jag fick tyvärr inse att mitt december inte hinner med hela den här boken. Jag återlämnade den och hoppas att nästa i reservationskön hinner få lite nytta av den. Det är ju i alla fall två veckor kvar av december.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar