14 januari 2012

Revolt

Revolt är den tredje och avslutande delen i Suzanne Collins serie om Hungerspelen. Jag uppskattar framtidsskildringen, trots att den är obehaglig och inte på något sätt önskvärd. Den är spännande, även om jag önskar att jag hade varit lite yngre när jag läste den. Nu väntar jag på filmatiseringen av del 1 som kommer i mars och förväntar mig snyggt bågskytte, intressanta framtidsmiljöer och komplicerade relationer.

2 kommentarer:

  1. Men var inte del tre lite seeegare...? Läste alla tre i helgen som var, och kände att den sista flöt lite sämre. Eller hade jag kanske fått en överdos?

    http://www.facebook.com/thomas.erikson.writer

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte del 3 var spännande. Men om du läste alla tre i streck kanske det blev lite mycket, vissa moment kändes lite upprepade. :)

    SvaraRadera