1 september 2011

Harry Potter och dödsrelikerna

Nu har jag läst alla böckerna i J K Rowlings serie om Harry Potter. Den avslutande Harry Potter och dödsrelikerna var den allra mest spännande.

Jag har aldrig förstått Harry Potter-hysterin förut, eller egentligen gör jag väl fortfarande inte det, inte den mest extrema. Jag kan dock hålla med om att det är spännande, intressanta och välskrivna böcker. I takt med att man kommer längre in i serien fastnar man för karaktärerna och dras med i äventyren.

Förra gången jag försökte läsa serien fastnade jag i första boken, jag är glad att jag fortsatte läsa den här gången, trots att de första känns lite barnsliga och sega. Men nu är serien slut, vad ska jag nu fastna i?

1 kommentar:

  1. Jag känner detsamma. Jag läste inte böckerna förens efter att filmerna kommit ut även om jag redan innan ägde dem. Förstår inte heller hela hysterin omkring böckerna men de är väldigt fina och välskrivna och drar verkligen med läsaren in i en annan värld på Hogwarts.

    SvaraRadera