7 december 2010

Här ligger jag och blöder

Här ligger jag och blöder är en ungdomsroman av Jenny Jägerfeld. Den handlar om relationer, mellan vänner, inom familjen och i en kärleksrelation, men den har också en oväntad vändning som visar sig bli ett av bokens viktigaste teman. Jag vill dock inte avslöja vad det är. Läs boken och se själv, det är den värd!

3 kommentarer:

 1. Vad roligt att du läst den här just nu! Jag har den hemma och ska läsa den i helgen är det tänkt. ser fram emot det!

  SvaraRadera
 2. Grattis! Du har vunnit pris i vår blogg: http://www.breakfastbookclub.se/2010/12/15/vi-glomde-ju-bort-en-utlottning/

  SvaraRadera
 3. Huvudpersonen: Hoppas du också gillar den! Jag har inte läst författarens tidigare bok, men tänkte nog ta mig an den framöver.

  Petra: Tack, vad roligt!

  SvaraRadera