5 april 2009

En liten hattaffär på hörnet

En liten hattaffär på hörnet är en mysig roman skriven av Martina Conlon-McKenna. Och visst är det förutsägbart, men just nu ville jag läsa en stillsam, trevlig och för stunden underhållande roman, och det var precis vad den här gav mig.

Huvudpersonen Ellie ärver sin mammas hattaffär och blir indragen i modistyrket. Affären är det som binder samman alla berättelser som romanen består av. Vi får träffa en mängd personer, som alla är i behov av en hatt till ett visst tillfälle. Söt bok att må bra med och som passar perfekt för några lugna kvällar i soffan.

3 kommentarer:

 1. Haha, jag vet precis vad du menar. Det här lät som något perfekt för en eftermiddag i solen på en filt i trädgården.

  Snubblade in här när jag sökte på Anna Gavalda. Härlig blogg du driver! Jag älskar att läsa men pluggar samtidigt så jag kan inte riktigt hålla samma tempo som du verkar ha.

  Ha de bra
  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Ja det är en bok som passar bra att ta med till parken nu när det blivit vår.

  Kul att du gillar bloggen.

  Jag pluggar också, men försöker hinna läsa skönlitteratur också, men det är bland annat därför det blir ganska varierande i hur många böcker jag läser per månad.

  SvaraRadera
 3. Håller med dig om boken! :) Det ÄR en söt och trevlig bok!

  SvaraRadera