25 mars 2009

Den som inte tar bort luddet ska dö

Den som inte tar bort luddet ska dö av David Batra gör mig rädd för att jag ska bli som bokens lappskrivare!

Det är väldigt nära att jag sätter upp arga lappar när grannar irriterar mig. Mina urpysta cykeldäck har nästan genererat en mycket arg, och troligen otrevlig, lapp i cykelförrådet. Att det sannolikt är icke läskunniga barn som haft ur luften skulle inte ha hindrat mig. Men än har jag inte gått så långt att jag tagit fram penna och papper.

Annars kanske jag alltid kan roa någon med ett stavfel, galen formulering eller genom att helt enkelt gå över gränsen för vad man kan klaga på. Batras sammanställning av lappar är i alla fall väldigt underhållande!

4 kommentarer:

 1. Jag tyckte boken var jätterolig, skrattade mycket åt lapparna :)

  SvaraRadera
 2. Jag säger bara - Batra: Ge oss mer!

  SvaraRadera
 3. Den där boken, tillsammans med Vän av ordning, är underbar! Och tack för att du försett mig med böcker, det har varit trevligt.

  SvaraRadera
 4. ja visst är den rolig! I min familj har den blivit ett ständigt återkommande samtalsämne där vi refererar till olika lappar :)

  SvaraRadera