15 december 2008

Dårskaper i Brooklyn

Det kände som alldeles för lång tid sedan jag blev riktigt fast i en roman, sedan började jag läsa Dårskaper i Brooklyn av Paul Auster.

Berättelsen är intressant, lika så karaktärerna. Det är lättläst, men välskrivet. Dialogerna, händelserna och det faktum att den utspelar sig i en litterär miljö gör berättelsen läsvärd.

Jag ville inte att boken skulle ta slut, men läste på för att få veta hur det slutade. Nu ska jag låna en annan bok av Auster. Och hoppas på en lika bra läsupplevelse igen!

2 kommentarer:

  1. vad kul att du gillade Dårskaper i brooklyn, den är en av mina favoritböcker faktiskt! äntligen får jag läsa ikapp mig i din blogg (är på söndagsmiddag hos föräldrarna). Min dator är ju pajad så bloggläsningen blir tyvärr inte så frekvent. Ska snart läsa "newyork-trilogier" av auster har jag tänkt, den pockar i bokhyllan.

    SvaraRadera
  2. Jag ska nog också ta mig an New York-trilogin någon gång men nu blir det lite annat mellan alla Auster.

    SvaraRadera