16 juli 2008

PS Jag älskar dig

PS Jag älskar dig av Cecelia Ahern är en av böckerna jag fick i födelsedagspresent. På framsidan är det ett citat från Damernas värld som säger att den har "klar Marian Keyes-känsla". Troligen ska det vara positivt, men för mig är det avskräckande. Jag läser aldrig så kallad chick-litt eftersom det inte intresserar mig, men här var det avskräckande helt i onödan.

Jag tyckte om PS Jag älskar dig och kan absolut rekommendera den. Det är perfekt sommarläsning. Lättläst och en medryckande historia som du inte vill sluta läsa, utan bara fortsätta tills den är slut.

Romanen handlar om Holly som är i 30årsåldern när hennes man dör av en hjärntumör. Handlingen kretsar kring livet utan mannen och den lista som han skrivit till henne för att vägleda hennes vardag som är så förändrad. Visst är det mycket festande, fnitter och "tjejsnack", som tillhör genren, men det stör mig inte eftersom det känns som att det även finns något mer i boken.

Tack Marcus, för bra sommarläsning.

2 kommentarer: