8 september 2006

Betong fjäril betong

Ingrid Olssons bok Betong fjäril betong är en ungdomsbok och jag tyckte verkligen att det kändes. Enligt baksidan så handlar den om första kärleken och visst är det så, men jag hade nog tänkt att kärleksberättelser fungerar för alla åldrar. Men jag kände mig helt enkelt för gammal för den.

Om jag hade varit 14, som personerna i boken, så hade jag kanske tyckt att den var bra. Nu kändes den mest lite långtråkig. Dessutom var det ett alldelles för öppet slut, jag vill ju veta vad som händer om jag har ägnat tid åt att läsa en bok.

3 kommentarer:

  1. Hey,nice blog!!! Won't you check out this website I found where you can
    make a little extra on the side... wink wink ;) Visit Our Site

    SvaraRadera
  2. Hey,nice blog!!! Won't you check out this website I found where you can
    make a little extra on the side... wink wink ;) Visit Our Site

    SvaraRadera