29 juni 2006

Sourze 2

Sourze 2 - om du tänker själv är sammanställd av redaktören Belinda Olsson och består av texter från internettidningen sourze.se. Texterna handlar om så skilda ämnen som fotboll, sex, homofobi, demoband och att bo på landet och mycket annat.

Texterna är skrivna av olika människor som endast har det gemensamt att de lagt upp dem på sourze och blivit utvalda att delta i boken. Stundtals blir jag provocerad, porr är inte synonymt med sex och därför livsviktigt. Periodvis tycker jag ämnet är ointressant, jag struntar i om innebandy inte är värda mer mediautrymme än de får. Periodvis håller jag med, ja jag blir också mörkrädd när frikyrkliga människor står vi prideparaden med plakat "män som har sex med män förtjänar att dö".

Sammanfattningsvis är boken intressant, men dock inte hela tiden. Däremot borde det finnas något för alla, eftersom den har en sådan bredd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar