27 november 2013

Barnböcker

Min blogg har översvämmats av barnböcker!

Annas bokhylla har alltid varit tänkt för alla typer av böcker, romaner & facklitteratur, poesi & serier, och om litteratur för så väl barn som vuxna. Det har dock alltid varit en övervikt på vuxenromaner, eftersom det helt enkelt är det jag läser mest.

Den senaste tiden har detta ändrats. Det har kommit en hel rad med inlägg om barnböcker, främst för de allra minsta, och fler är på väg. Det handlar helt enkelt om att den här bloggen speglar mitt liv. I år har jag både fått barn och fått ett vikariat på bibliotek. Som mamma har småbarnsböckerna blivit mer intressanta, även om min son än så länge mest tycker om att tugga på dem, och som biblioteksassistent möter jag fler böcker än någonsin förut. Jag arbetar bland annat på ett integrerat folk- och skolbibliotek och då är det ju inte så konstigt att mitt fokus till stor del hamnar på barnlitteratur.

Framöver är det fler inlägg om barnlitteratur att vänta, men även vuxenböckerna dyker upp ibland såklart. Jag har dessutom några roliga bloggstafetter att se fram emot.

2 kommentarer: