4 juni 2013

Dåligt på läsfronten

Jag har knappt läst en bok sedan min son föddes i slutet av mars. Det blir inte av, men nu börjar jag sakna läsandet. Jag har ju tid, bara att jag prioriterat annat.

Nu har jag äntligen fastnat i en bok igen. Gräspojken av Christer Lundberg är en helt osannolik men roande historia om en 12åring som råkar få smak för cannabisodling. Kanske låter det tragiskt, men onständigheterna och tonen gör det mer roande. Definitivt en bok att fastna i!

5 kommentarer:

 1. Åh en bokblogg - tjoho! :)
  Och så fick du en son i mars, det fick ju jag med! Jag har inte heller riktigt prioriterat läsandet. Om du fick välja EN bok, den absolut bästa, vilken väljer du?

  SvaraRadera
 2. Vilken svår fråga! Om jag ska välja en klassiker så skulle det i alla fall bli Doktor Glas. Den håller sig fortfrande, och det är väl kanske det som är en klassiker, och den klarar flera omläsningar. Desautom har den gett upphov till flera bra andra alster som uppföljare av andra författare och till en himla bra monolog som jag såg på Dramateb.

  SvaraRadera
 3. Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!

  SvaraRadera
 4. Ja, jag har läst How to exterminate stupidity. Den är verkligen jättebra och jätteviktig! Och jättebillig, bara 149 kronor! http://litenupplaga.se/1198 är en viktig länk!!!

  SvaraRadera
 5. Har du läst how to exterminate stupidity? Det har jag med. Och jag håller med, boken är verkligen jättebra och jätteviktig. http://litenupplaga.se/1198 är verkligen en jätteviktig länk! Den viktigaste i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera