6 mars 2013

Bokbrist!

Jag lider av bokbrist! För tillfället har jag massor med tid då jag skulle kunna frossa i bra romaner. Gärna beroende framkallande sådana som inte går att lägga ifrån sig eller som visar en helt ny värld eller som är så där lagom avkopplande. Tyvärr kommer jag inte på vilka titlar det skulle vara, det är slut på mina läsidéer. Förslag mottages tacksamt!

5 kommentarer:

 1. Beror på vad du vill läsa. Jag läste precis A World Away och den var riktigt bra. Annorlunda mot så många böcker idag. Finns en recension på bloggen om du är intresserad :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack för tipset! Jag var inne på din blogg och läste, men tror inte den är något för mig. Jag behöver nog något på svenska också. Såg däremot att du skrivit om "När gud var en kanin". Den tyckte jag lät bra och ska låna den på biblioteket.

  SvaraRadera
 3. Perfekt tillfälle att läsa lite klassiker?

  SvaraRadera
 4. Ja kanske det! Några speciella tips?

  SvaraRadera
 5. När Gud var en kanin, som nämnd ovan, var väldigt bra men samtidigt långsam att ta sig igenom. Mysig though! Och jag är totalt kär i omslaget.
  Rekommenderar alla mina femmor och fyror^^,
  http://boktipset.se/medlem/Cafesinner

  SvaraRadera