12 december 2012

Inlägg 517

Den 21 maj 2006 startade jag den här bloggen. Sedan dess har jag skrivit om 516 böcker som jag läst. Konceptet har alltid varit det samma: ett inlägg per utläst bok, aldrig något annat. Nu har det gått ett antal år (6½ år lite närmare bestämt!) och kanske är det dags för lite förändring. Eller så är det helt enkelt så att det kliar i mina skrivfingrar lite oftare än när en bok är utläst.

Från och med nu planerar jag att även skriva om andra saker. Självfallet är det fortfarande böcker som är temat, men jag vill ge plats till böckerna som jag önskar mig, som syns i debatten, som har ett otroligt fint omslag eller som helt enkelt var så dåliga att jag inte orkade läsa mer än 27 sidor. Det blir lite friare, lite bredare och lite babbligare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar