23 mars 2010

Fulheten

Jag fick Eskilstunas stadsbibliotek att köpa in Fulheten av Nanna Johansson, och den är verkligen helt galen. Det är kul!

Vissa sidor är klockrena (ett ord som jag använder alldeles för ofta om samhällskritiska serier jag gillar), andra är extremt roliga (både i stil och innehåll) och vissa känns bara meningslösa (varför allt detta bajs?).

En klar favorit är mannen som säger till kvinnan "Det bästa med dig är att du är kvinna. Det gör mig till o-bög!" och tv-reportern med kommentaren "Glada nyheter! Hockeylandslaget vann igår. Och för herrlaget gick det också helt okej...". Men mina citat kan inte göra Nanna Johanssons serier rättvisa, köp boken eller låna den från biblioteket (den finns ju i Eskilstuna i alla fall) och läs själv! Det är kul, det är träffsäkert och det är knäppt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar