16 juni 2009

José och Maria

Boken José och Maria med text av Erlend Loe och bild av Kim Hiorthøy är extremt tilltalande rent utseendemässigt. Typsnittet, layouten och bilderna är snygga. Texten är enkelt men smart utformad. Även fast jag tycker berättelsen är fånig (en mini-man som bor i en kvinnas öra, eftersom han älskar henne så mycket, gör rent hennes kropp och det får konsekvenser) så skulle jag gärna äga den här boken och inte bara ha lånat den på biblioteket!

3 kommentarer:

  1. köp den då? jag beundrar att det finns en tvekan mellan tanken "jag vill ha den boken" och tanken "nu köper jag den boken". Haha. Men om den inte finns i affärer/på adlibris så kan jag tipsa om boktipset.se och antikvariat.net, helt underbara sidor där nästan allt man vill få tag på finns (det som ej finns i bokhandlar), jag hittar jämt härliga böcker på boktipset.se.

    SvaraRadera
  2. Jo jag får väl ta och köpa den. Den finns till och med att tillgå i en helt vanlig internetbokhandel :)

    SvaraRadera
  3. men vad knäppt att jag skrev helt fel, menade ju bokborsen.se, inte boktipset, hahaha. Men det kanske du förstod. :) ska också kolla upp denna bok, lät intressant.

    SvaraRadera