31 december 2008

Vad ser du nu

Vad ser du nu av Cilla Naumann handlar om Anna, men inte ur hennes eget perspektiv. Fyra personer i hennes närhet berättar om händelser där hon varit med. Genom berättelserna som Anna får vi även lära känna de som berättar. Intressant roman med snygg berättarteknik där relationer står i fokus och människans olika roller blir uppenbara. Lättläst och läsvärd.

Vad ser du nu blir sista boken för mig 2008. Sammanlagt blev det 86 böcker under året. Så fort 2009 börjar så startar jag med ny läsning och återkommer snart med fler inlägg.

Gott nytt år!

3 kommentarer:

  1. åh denna har jag också i hyllan och vill läsa snart. :D du hinner alltid före med raringarna, denna har jag avsiktligt väntat med eftersom jag fått för mig att den är så bra. Får också bli snart att läsa den.

    SvaraRadera
  2. Det är kul med böcker som har väl genomförda sätt att berätta på. Den här lyckas bra med att skapa en bild av huvudpersonen genom de andras röster. Ska bli kul att se vad du tycker!

    SvaraRadera
  3. Ja, troligen sa det ar

    SvaraRadera