18 november 2008

Ta itu

Tur att Ta itu av Kristina Sandberg är så lättläst, annars hade jag slutat halvvägs. Det tar alldeles för lång tid innan jag fastnar för bokens handling. Personerna intresserar mig inte förrens mer är hälften av sidorna är avklarade. För just så känns det; som att jag får den avklarad.

Kanske är det ingen bra idé att låna böcker bara för att de är snygga och på baksidan nämner orden "kvinnliga livsvillkor". Men till slut tycker jag den är intressant. Personerna känns inte fullt så platta och historien får ett mer gripande innehåll. Det blir aldrig någon riktigt höjdare, men jag läser ändå ut boken och något måste det ju bero på.

Helt okej, om man tar sig igenom den enorma startsträckan.

4 kommentarer:

 1. Hej! Du har fått en utmärkelse hos mig :)

  http://bokbloggen.webblogg.se/2008/november/bokbloggen-har-fatt-en-utmarkelse.html

  SvaraRadera
 2. Har du läst Insekternas sång av samma författare? Om hur elaka ungdomar kan vara mot varandra, den bet sig riktigt fast. Precis som du känner var Ta itu något mer svår att engagera sig i men den andra, ojoj!

  SvaraRadera
 3. Nej den har jag inte läst. Jag ska kolla upp den nästa gång jag är på biblioteket.

  SvaraRadera