1 oktober 2008

Allt

Allt av Martina Lowden gjorde mig matt. Så matt att jag bara halvskummade de sista 150 (av 628) sidorna.

Allt är ostrukturerat, collageartat och omöjligt. Stundtals älskar jag det, men tyvärr blir jag mest trött på det hela ju mer jag läst. Jag stör mig på alla bortsprugna katter och listor, samtidigt som jag ler åt snygga ordförvrängningar.

Allt kan passa för stora ord som intressant litterärt experiment eller nyskapande litteratur, men är ingenting som jag skulle rekommendera för god läsning.

2 kommentarer:

  1. Stod med den här boken i handen på Bokmässan. Var såå nära att den fick följa med hem. Kanske tur att jag ändrade mig då! =)

    SvaraRadera
  2. Det kanske mest är en bok att bläddra i, läsa lite här och där. Inte att läsa från pärm till pärm. Det är nog mest strukturen som har något att säga, i alla fall till mig. Även om man då kanske missar en del av de roliga vändningar av ord hon gör.

    SvaraRadera