11 augusti 2008

Halleluja liksom

Jag pratade med Jessica och bestämde mig för att läsa några av böckerna som hon tipsade om eftersom vi verkar ha ganska liknande boksmak, Halleljuja liksom av Bob Hansson är en av dem.

Jag har tidigare god erfarenhet av Hansson, från liveframträdanden samt en och annan dikt. Men Halleluja liksom tilltalar mig inte. Visst tycker jag att några av dikterna är intressanta, men i stort blir jag ganska trött på texterna. Tyvärr inte alls inspirerande för mig här och nu, även fast de ibland är båda fyndiga och rakt på sak.

2 kommentarer:

  1. Nej, men vad tråkigt att du inte gillade den så mycket! jag älskar att plocka fram Bob Hanssons böcker och bläddra lite i dem, fast första gången läser jag dem alltid jättesnabbt från pärm till pärm för att jag inte kan hålla mig. Hoppas att du gillar någon av de andra av mina favvisar iallafall. Själv håller jag ju på med Allt och Vi som aldrig sa hora. Vad tycker du hittills om Allt? ha en fin kväll.

    SvaraRadera
  2. Jag har läser Allt i små portioner. Några sidor då och då, samtidigt som jag läser andra böcker. Jag älskar den ibland och tycker att den bara är fööör mycket ibland, dvs jag känner mig väldigt splittrad.

    SvaraRadera