13 juli 2008

Arvet efter Danny

Nu har jag läst en till bok av Anne Tyler, nämligen Arvet efter Danny, eftersom jag tidigare läst Utan bagage och verkligen gillade den. Författarens starka sida är helt klart att skildra relationer mellan människor i familjer som råkar ut för stora förändringar. Läsvärd roman med levande rollkaraktärer och intressant intrig.

2 kommentarer:

  1. Hmm, Är det en gammal bok? Så den kan ha utgått ur sortimenten? Sökte på adlibris och där fanns den inte. Fast jag har inte googlat den iofs. Får testa det. ;)

    SvaraRadera
  2. Jag har lånat den av mamma och i den står det att den är köpt 1996, så det är nog länge sen den fanns i sortmimentet. Det är därför jag inte kunnat hitta någon bild av framsidan att lägga upp. Men försök på ett bibliotek, där finns den nog.

    SvaraRadera