2 maj 2008

När jag hör din röst

När jag hör din röst är andra delen i Stephenie Meyers vampyrserie om Bella och Edward. Egentligen är inte boken speciellt bra. Den ligger ofta på gränsen för vad jag orkar med gällande översvallande romantik och historien är inte så fantastisk heller. Trots det kan jag inte sluta läsa! Jag plöjer boken fort som sjutton, kan inte sluta, måste veta hur det går!

Det Meyer är allra bäst på är att skapa spänning, av den typen som gör att det inte går att lägga ifrån sig boken. Cliffhangers som gör att nytt kapitel inte betyder att det är lämpligt att somna. Jag drömmer mardrömmar där jag är jagad, men vill ändå tillbaka till boken så fort jag vaknat. Högt betyg för hennes intensiva sätt att skriva som gör att jag struntar i berättelsens uppbyggnad och romantiska överdrifter, och bara måste läsa del 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar