30 maj 2008

Kalla det vad fan du vill

Tyvärr tog jag alldelles för lång tid på mig att läsa Kalla det vad fan du vill av Marjaneh Baktiari. Den lyckades aldrig göra mig så intresserad att den prioriterades, utan det var alltid någon annan bok som lästes under tiden. Det känns som att jag hade gillat den om den fått den uppmärksamhet den förtjänat.

Persongalleriet är väl stort och jag får inte riktigt ihop alla personerna. Att böcker har släktträd bifogade är sällan ett gott tecken. Samtidigt uppskattar jag att vi får följa olika personer och inte bara se allt ur en persons perspektiv. Jag gillar verkligen tonen och ibland är den otroligt underhållande. Sammanfattningsvis har jag helt enkelt svårt att säga vad jag tycker om den. Läsvärd var den trots allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar