18 april 2008

Djupt vatten

Djupt vatten av Donna Leon är den tionde deckaren om kommissarie Brunetti i Venedig, och jag börjar tröttna lite på honom. Visst är det fortfarande spännande, stundtals. Den är även skriven på ett sätt som tilltalar mig, men jag är inte lika fascinerad som jag var i början. En helt okej deckare, som börjar segt men mot slutet är riktigt spännande.

Jag undrar bara en sak, hur har Brunettis fru Paola tid att laga all denna fantatiska mat två gånger om dagen (plus spektakulära efterätter) när hon samtidigt undervisar i litteratur på universitetet?

2 kommentarer:

 1. fascinera stavas så.. :P
  roligt att du tog med det där om frun!

  SvaraRadera
 2. Hej Findus. Kul att du läser min blogg, det visste jag inte.
  Tack, det är ett ord som jag aldrig lyckas lära mig! Nu har jag rättat det.
  Ja, men det är ju helt sanslöst hur han skulle hinna med allt det där. Har du läst någon av Donna Leos böcker?

  SvaraRadera