25 februari 2008

Om jag kunde drömma

Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer är en ungdomsroman om "en omöjlig kärlekshistoria". Jag har svårt för en av bokens viktigaste premisser, att vampyrer existerar, men när jag vant mig vid det är den riktigt intressant.

Jag fick tipset av min syster som tycker det är en av de bästa böcker hon läst på länge. Vi har nog inte riktigt samma smak, även fast jag absolut tycker den är läsvärd. Ibland är kärlekshistorian är lite väl översvallande och jag stör mig på en av huvudpersonerna, som jag av andra fått höra är så otroligt sympatisk. Men när det är som mest spännande kan jag inte lägga boken ifrån mig, trots att jag borde springa till skolan.

Sammanfattningsvis en lättläst och underhållande kärleksroman, främst tänkt till ungdomar, med vampyringredienser och spänning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar