25 augusti 2007

Snabba cash

Jens Lapidus Snabba cash är en ytterst obehaglig thrillerroman om den organiserade brottsligheten i Stockholm med fokus på kokainhandel. Våld, hot, prostitution, sex, vapen, blod, krossade familjer och massor av snabba cash.

Om det inte varit så att jag varit på Sardinien och blivit erbjuden den här boken när jag hade bokbrist så hade jag troligtvis aldrig läst den. Men jag är nöjd med att jag gjorde det. Den är spännande och jag ville fortsätta läsa. Språket är inte vackert, men fyller sin funktion i att visa denna värld. Ofta kortfattat utan fullständiga meningar.

2 kommentarer:

 1. åååh, sardinien. Sardinien! måste ha varit fantastiskt! mamma har promotat den här boken så mkt att jag snart måste läsa den trots tidigare protester. :P

  SvaraRadera
 2. Hej Anna,

  Jag skulle vilja skicka dig ett oredigerat förhandsexemplar av pseudonymen Tim Davys debutroman Amberville. Utgivning 2 oktober på Bonniers Förlag. Det är en skruvad, filosofisk gangsterhistoria om ondska - en helt annan typ av Snabba Cash.

  Kontakta mig gärna med adressuppgifter.

  Mvh,

  Victoria,

  victoria@zebrasthlm.se

  SvaraRadera