18 juli 2007

Den hungriga prinsessan

Den hungriga prinsessan av Christina Herrström är en av de bästa böckerna jag läst på länge. Jag sträckläste de första 300 sidorna men var sedan tyvärr tvungen att ta ett uppehåll, men läste det sista några timmar senare.

En mycket läsvärd bok om att bryta sig loss, självkänsla, glädje, kärlek, vänskap och om könsroller. Läs den!

2 kommentarer:

  1. Jag sträckläste och gillar också den boken skarpt! Känner igen mig på sätt och vis, det där med att alltid vara så duktig osv, men för vems skull egentligen? Har nog alltid levt mer eller mindre "för andra" - men boken öppnade mina ögon lite mer :)

    SvaraRadera
  2. ååh, vad sugen jag blir på att läsa den här boken :D har den i bokhyllan bland olästa böcker. Kanske ska jag läsa den härnäst!

    kul att du kommenterar min blogg då och då, lika härligt varje gång. Nu har jag mycket att läsa ikapp i din blogg också, lovely!

    SvaraRadera