4 maj 2007

Rebell med frusna fötter

Johanna Nilssons Rebell med frusna fötter är en bok som måste läsas, precis som hennes andra böcker. Sedan några år tillbaka så tycker jag väldigt mycket om Johanna Nilssons böcker och har läst ett antal av dem. De har ett vardagligt anslag men är så mycket djupare än så.

Kärlek, vänskap, svårigheter med att bli vuxen, samhällskritik och existentiella funderingar. Denna bok är en sådan som jag inte vill ska ta slut. Jag vill veta vad som händer Stella sen.

2 kommentarer:

  1. Det är en svinbra bok.. vilken är din favorit bland Johanna Nilssons böcker?

    SvaraRadera
  2. När jag läste "De i Utkanten älskande" tyckte jag att den var otroligt bra, men jag gillar alla av hennes böcker som jag läst. Och jag tror jag har läst alla, men nu ska jag kolla upp om det är någon jag missat.

    SvaraRadera