12 januari 2007

Sucka mitt hjärta men brist dock ej

Sucka mitt hjärta men brist dock ej är Mark Levengoods samlade texter. Jag fick boken i present av en vän när jag flyttade till en annan stad. Jag hade väntat mig intressanta texter, men inte förväntat mig att de skulle vara så här roliga! Jag hade inte heller tänkt att det skulle vara så mycket om gud, vilket jag inte kan säga var ett plus men inte heller allt för stort minus.

Boken behandlar en mängd olika ämnen som på något sätt har med författarens liv att göra. Mycket är personliga texter, men ibland undrar jag om det verkligen hänt. Troligen är det lite tillspetsat, men vad gör det? Roligt är det! Men nu ska jag inte ge er intrycket av att det bara handlar om skämt, det är bra mycket djupare än så.

1 kommentar:

  1. Hej! nu har jag läst precis hela din blogg :D haha. är sjuk om du undrar hur jag har så lite "liv" :P men tycker du skriver jättebra och fick massa boktips som jag har lagt till i min önskelista på adlibris. Tack för läsningen!
    jag är också en bokmal och läser typ en eller två i veckan oftast. uppdaterar då på min egen bokblogg. läs gärna om du vill, jag lägger till dig i favoriter nu och kollar då och då!
    ha det bäst / jessica. Min bokblogg: http://stellasbokblogg.blogg.se

    SvaraRadera